tiistai 18. lokakuuta 2011

JOULUPALLOSIA

Joulu tulee varmasti tänäkin vuonna, joten aloitttelin jo vähän jouluisia käsitöitä.  Moni varmaan jo tunnistaakin nämä joulupallot, joiden ohjeet löytyvät Arnen ja Carlosin Joulupallot kirjasta. Tosi veikeä kirja, josta lötyy ohjeet 55 erilaiseen joulupallomalliin. Neuloin pallot Nallesta kolmosen puikoilla ja sillä yhdistelmällä tuli varmaankin aika samankokoisia palloja, mitä kirjassakin on. Kannattaa kokeilla joulupallojen  neulomista, jos kirjaan sattuu törmäämään!5 kommenttia:

 1. Itse olen ihastunut myös tuohon Joulupallo-kirjaan ja pallojen neulontaa.
  Mukavaa puuhaa!

  VastaaPoista
 2. Hei Kati,

  löysin sivusi hakukoneen kautta... ja ihastelin tekemiäsi töitä.... Ei sinulla sattuisi olemaan lepakosta mallia? Pitäisi tehdä helmistä lepakko synttärilahjaksi, jotka osuvat halloween-aikaan...
  Tintti Länsi-Uusimaalta...

  VastaaPoista
 3. Hei kati, olen ihastellut toitasi. Kysyisin sinulta, etta onko sinulla mallia edellisen blogisi paivityksesta 21.8.2006 olevaan upeaan kukkahuiviin? En ole onnistunut loytamaan ohjetta vaikka lahetin aitini Suomessa etsimaan Novitan talvinumeroa vuodelta 2005. Se on niin ihana malli, etta tahtoisin tehda sen myos.
  Ihanaa joulunodotusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Viehettäviä! Ne näyttävät kyllä tosi kivoilta :-).

  VastaaPoista
 5. Taisin kirjoittaa "viehettäviä" kun tietysti tarkoitin viehättäviä... En nyt pääse tarkistamaan mitä kirjoitin. Sori :-)

  VastaaPoista